Välj en sida

Vår Salong

Välkommen till vår mysiga frisörsalong Hairligt i hjärtat av Finspång. Söker du en extremt professionell frisör i Finspång i en underbart trevlig frisörsalong så har du kommit rätt! Vi frisörer som jobbar här har alla frisörlicens och utbildar oss kontinuerligt inom hårvård och hårvårdsprodukter. För att hela tiden hänga med i utveckligen använder vi oss av det allra bästa och senaste i produktväg, ofta specifikt för olika hårtyper. Allt för att just ditt hår ska få den bästa hårbehandlingen som finns att erbjuda.

frisörsalong Hairligt

”Passa på och njut av vår smakfyllt inredda frisörsalong med en kaffe”

Njut i lugn och ro på plats i vår härliga frisörsalong med vardagsrumskänsla och avstressande miljö. Medans du får långbehandlig i skön miljö bjuder vi på kaffe och kaka för den som önskar. Dessutom bjuder vi alltid på hårtips och informerar dig om de bästa hårprodukterna för just din hårtyp. Ditt välmående är för oss viktigt och vi vill genom vårt omhändertagande av dig att både du och ditt hår ska må så bra som möjligt. Det är du värd!

”Schamponeringen med våra massagestolar är väldigt uppskattat”

När vi öppnade vår nya frisörsalong bestämde vi frisörer oss tidigt för att vi ville erbjuda våra kunder det allra bästa i upplevelseväg. Vår service är förstås A och O i en salong som ska andas positivitet och harmoni. Inredningen är såklart också väldigt viktig för oss där vi strävar efter att skapa en mysig hemkänsla uppblandat med en stor portion lyx. Du som kund ska nämligen känna dig lyxig när ditt hår behandlas här hos oss helt enkelt. Pricken över i:et för många av våra kunder är salongens fantastiska schamponeringsstolar med massagefunktion där du kan välja bland flera massageprogram. På denna sida ser du några fina interiörsbilder tagna i Finspångs favoritsalong Hairligt, så vi hoppas att du blir inspirerad att besöka oss. Än en gång vill vi säga att du är varmt välkommen till oss frisörer Gitte, Karin och Maria på salong Hairligt i Finspång.

Galleri

Bilder från salongen